16/10/2011

Happiness

IHANAA, MAHTAVAA, <3

Oli kyllä mahtava ilta Iidan kanssa ja saatiin ihan mahtipaikat. Seisomapaikkoja ei enää ollu jäljellä, kun käytiin liput ostamassa muutama kuukausi takaperin. Mutta saatiin paikat 5 riviltä ihan vastapäätä lavaa, niin meillä oli mahtavat näköalat. Nähtiin hyvin kaikkien seisovien ihmisten yli eikä oltu edes liian kaukana, vaan erotettiin lavalla olevat ihmiset tosi hyvin.







Jos vaan mahdollista niin HURTS on kyllä paljon parempi livenä, kun CD:ltä kuunneltuna. Siis Theon ääni ja Adamin soitto kuulosti upeilta!





Rakastan tätä kuvaa ja rakastan kuinka noi eläytyy musiikin mukana!




Yhessä välissä yleisöö pyydettiin ottamaan puhelimet esille, sytyttämään niihin valo ja nostaan ne puhelimet ilmaan. Ai että kun oli ihana näky! Näytti ihan tähtitaivaalta. Huomas että oli Theo ja Adamkin ihan hämmentyneinä kuinka kaunis se näky oli ja Theo kiittelikin hirveesti. Voi kun oisin vaan saanu siitä kuvan, mutta ei siitä ois välittyny sitä tunnelmaa.





Heti kun vaan mahdollista niin meen kattomaan HURTSia kyllä uudelleen! On se niin ihana kokemus nähdä lempiartistit livenä!




Mun ja Iidan keikkafiilistely jatku vielä hotellihuoneella tätä ihanaa musiikkia kuunnellen! Rakastan jokaista näiden kappaletta ja en osaa valita suosikkia!



Voi että kun ois vielä saanu semmosen valkosen ruusun millasia Theo heitteli välillä yleisöön, mutta ne meni kaikki sinne eturivin ihmisille.


MAHTAVA syysloman alotus! Ja huomenna sitten vähän lisää Hesan kiertelyä. Siitä kuvia myöhemmin, jos muistan kaivaa kameran laukusta :D

p.s. Sori on vähän pienet kuvat, mutta kyllä niistä selvää saa :)

1 comment :

Kaisa said...

Jee oot tänne laittanu kuvia !!! ja saat kertooo sit lisäää ku nähään!